Semestra i Sverige denna sommar

Ingenting är sig likt i år, man tänker på vad man gör och vem man träffar på ett sätt man aldrig gjort förut. Dessutom har nya ord som hemester dykt upp för att göra situationen greppbar. Hemester är att man håller sig i sin omgivning eller i alla fall i sitt eget land under semestern.

Det är ju helt fantastiskt att vi har det otroliga land vi har, som erbjuder allt från vackra åkerlandskap i söder till orörd vildmark i norr. Samtidigt har vi fantastiska klippstränder på västkusten och Visbys medeltidsstad i öster. Möjligheterna till att hitta din perfekta semester i Sverige är stora.

Ta hjälp av den lokala turistinformationen för att hitta till både de små guldkorn och de lite mer uppenbara turistmålen. På turistbyrån.nu klickar du dig snabbt vidare till det område du vill besöka.

Det finns ytterligare tips och idéer på visit Sweden som även presenterar fakta om Sverige.

Det kan däremot kännas trist och tråkigt att behöva begränsa sitt resande, man får inte den känslan av lyx som en solig strand vid Medelhavet ger. Köp något nytt för dina nya äventyr, för få den rätta semesterkänslan.