Resa från Andersfors

This entry was posted by on torsdag, 23 juni, 2016 at

Som vi nämnt i sajtens introduktion så är Andersfors en mycket liten by och har där med inte heller några anslutningar till resten av världen direkt bakom hörnet. Hur gör man då om man vill resa lite längre? I denna artikeln går vi igenom hur du tar dig från Andersfors till resten av världen. 

Flygplatser

Om man vill flyga utomlands så finns det två bra alternativ som man kan nå med bil eller kollektivtrafik. De två flygplatserna vi pratar om är dels Västerås flygplats samt Skavsta flygplats. Båda dessa är på ungefär tre timmars avstånd med bil. Västerås flygplats är något närmare och kan med bästa vägförhållandena nås på lite drygt två timmar och trettio minuter. Från båda dessa flygplatserna flyger bland annat Ryan air vilket gör att man har en billig anslutning till hela Europa.

Paketresor

Möjligheten att enkelt ta sig till ovanstående flygplatser gör att man även har möjlighet att ta del av många olika typer av paketresor. Om man till exempel vill åka till England för att se på fotboll så kan man utan problem beställa sina fotbollsbiljetter från Gosporttravel. Då får man i samma beställningsprocess även med flyg från någon av ovan nämnda flygplatser samt boende när man väl har kommit fram.

Tåg

Närmaste tågstation hittar vi i Skövde. Efter en kort bussresa dit är man alltså ansluten till tågnätet och kan åka snabbtåg till både Göteborg och Stockholm.

Bussar

Hjo busstation kan man resa med bussar till olika orter. Här går främst buss linje 402 ifrån med destination Skövde. Som vi nämnt kan man därifrån sedan resa vidare till andra delar av Sverige och Världen.