Flyga till Småland

Har du någon gång funderat på att besöka Småland, men avstått på grund av att det tar lång tid att ta sig dit med bil? I så fall kan du koppla av, och börja planera en Smålandsresa.

Det finns nämligen bra alternativ till bilresan. Det går till exempel utmärkt att flyga till Småland. Läs mer här om vilka flygresor som finns. Du kommer snart upptäcka att du kan ta dig från Stockholm till Småland på en knapp timme med flyg. Väl där kan du hyra en bil och upptäcka en rad intressanta platser.

Härlig natur och mysiga orter

Ett alternativ om du vill ta flyget till Småland, är att resa till Jönköping. Där finns en flygplats som du kan flyga till från Stockholm. Väl på plats i Jönköping kan du utforska det natursköna landskapet med gott om sevärdheter. Varför inte avlägga ett besök i den mysiga orten Andersfors? Om du vill beta av sevärdheter kanske inte detta är orten för dig, men om du vill koppla av på en vacker ort kan den passa utmärkt. När du är på plats i Småland bör du även passa på att besöka byarna som Astrid Lindgren berättar om i sina böcker. Ta chansen att få se Lönneberga, Mariannelund och Vimmerby med egna ögon.